image description


Forum Index » Profile for djak24k » Messages posted by djak24k
Author
Message
Studio One General Discussion » How to solve "select Waves 9.2 Plug-Ins folder" problem » Go to message
BUMP!!!!!
Studio One Forum Community Support » Waves Plug-ins Folder Issue » Go to message
I'm having the same problem. Uninstalled Waves yesterday, it is just a nuisance, bothersome to have to hit "Cancel" every time presonus loads
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
well its workin now. at least in 32 bit. I have it in program files(86)\steinberg\vst plugins with the rest. AND program files\vstplugins where my 64 bit plugins are. dunno why its workin now, huh, trial and error of resetting the blacklist and reinstalling a few times. thanks everyone
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
stilll not working... not sure if ive asked. but which folder do you guys have it installed to? I heard that may be a problem. Im running windows 7 64 bit SP1.
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
The akai mpk problem was solved. How did I not acknowledge it I thanked the guy? and I read that melodyne and the T-racks problem were linked and relevant. '

As far as T-RackS 3 Deluxe, its just not working. not in VST mode, as standalone its great! but I am doing my projects in Presonus S1v2Pro now. Im going to return it and go with Izotope Ozone if I cant get it to work.....


off topic: beside all this I just bought a G1Next guitar foot pedal and had it 4 days and it quit working today. I am a man of many sorrows. God Hates ME, I have bad luck because I voted for Leviathan in 1999 and Stephen Hawking in 2000.
Studio One Forum Community Support » StudioOne v2 and Akai Mpk49 problems.... » Go to message
That did it my brother! I love you so much!!!!!! (no homo)


It took me the longest just to find out where the damn thing was I been on google and didnt want to reply to ask you exactly where it was cuz I wanted to see asap if that was what the problem was. Cuz If i need note repeat I Can do it through MPK's Note Repeat.....

But what should I have it set on? Loop record takes, loop record mix....


anyhow I'm ready to rock n roll now..... gotta go mow the lawn tho lol and I'll check back later
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
Now I have a problem Im way more concerned about. Fuck the problem with T-racks I;ll get my refund and use Multiband Comp and EQ and binaural pan etc etc for now.

BUT my mpki49 isnt working! Please see my thread in the Technical Support forum ( http://forumsarchive.presonus.com/posts/list/27547.page )

This will kill me! I bought presonus because I was tired of all of the bugs with adobe audtion and I mainly came to Presonus for the Production and Mastering value it has. I remember on Version 1 the Akai MPK49 worked but now I'm having problems!!! (Ive only owned V2Pro for a while now I had been sold V1 (like a fool) from a dealer with a set of headphones, once I found out there was a V2Pro I slapped myself.)
Studio One Forum Community Support » StudioOne v2 and Akai Mpk49 problems.... » Go to message
Ive been on the phone line with tech support waiting an hour, and now its about 5:00pm central and I take it there about to cut me off.

I've tried disconnecting all my other midi products (bcf-2000 B-control fader, my fronteir design transport...) and still doesnt work.
When its armed but not recording, just listening to playback, when I hold down a chord or a note I hear it like I should. But once I hit record and hold down a note, Cmaj for example, instead of hearing "Doooooooo" I hear "DoDoDoDoDoDo". This is killing me

I consider Reason and Fruity Loops Instruments and would REALLY like to make a beat in Presonus using some of Presonus' Studio One's sounds but also re-wiring Reason and FLstudio and using my own sounds and samples....

Someone help me? Please!!!
Studio One Forum Community Support » StudioOne v2 and Akai Mpk49 problems.... » Go to message
yes Ive used the search engine....
I've been up all damn night trying to fix this. basically....at first I was loading instruments/sounds into the daw and playing them...but once its time to hit record and lay something down, the notes showed up but there was no playback. huh? Then I checked to see if my keyboard worked everywhere else...and it does... works fine in Reason and Fruity Loops. Then I messed around and got it to where when I record, I hear during playback a "machine gun" tat-tat-tat-tat noise. For example, instead of holding down the Cmaj Chord and hearing a long drawn out note, I hear a "chopped" note with a spit fire attack repeating itself until I release the keys....almost like an arpegg. set on chord mode goin at 1/32t LOL like a helicopter

I think the difference between the 2....incidents are that I use my akai mpk49 and it depends on if I select "MidiIn2(AkaiMPK49)" or "MidiIn3(AkaiMPK49)" or "AkaiMPK49" and what channel I have it set to. The hell if i know. I just want to be able to record and hear playback. NORMALLY. anyone out there ever heard of THIS one??? please help me....and pray for me....
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
1.) I'm using the latest version of S1v2 PRO, 32 bit and 64 bit. Although 64 bit just sits around and I rarely use it because a lot of my fav pugins are 32 bit. But they are both up to date and I stay on top of that.
2.) after resetting the blacklist, upon loading it says T-Racks is unable to load.
3.)I have the latest version of melodyne, so can I delete that thing I did in the my computer - > properties -> Environment Variables?
4.) I just tried running in admin mode when I did step 2,....
5.) yeah Ive had t-racks working EVERYWHERE, even in protools when I use to have something that would allow protools to run VSTs and DLL's....Adobe Audition (no longer use because of its problems, and a few more)


Thanks for the advice, It really means something to me someone is trying to help...but I think im pretty much shit outta luck. I guess Im gonna try to get my money back cuz Presonus is my favorite DAW now and I need mastering plugins I can use during the Project mode in StudioOne. If I can even get my money back to buy some different mastering software,,,,
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
Ive done that and its still not working??? whats goin on??? I dont wanna go buy the singles juss to only hope presonus s1v2 works with them when i have deluxe 3,5!
Studio One General Discussion » T-Racks 3 Deluxe Not Working in V2 Pro » Go to message
I tried this, and at first load while scanning plugins it said "T-Racks 3 is not compatible with Presonus S1 V2" or something like that. Now when I start up it doesnt give me that message I wish I took a screenshot the first time but still, T-racks 3 deluxe is NOT in my plugins... this is making me sad.

I have been searching for a while and I read somewhere it depends on where you install the T-racks Deluxe and also where you install the VST...where do you guys have it? I've reinstalled twice now in "Program files (86)/steinberg/VstPlugins" and "Program Files/VstPlugins"...

someone please help me!! Tell me where you've got yours installed, looks like Im gonna be installing and uninstalling all night........
 
Forum Index » Profile for djak24k » Messages posted by djak24k