image description


Waves SSL GComp issue
  Forum Index » Studio One General Discussion 
Author
Message
tomorrowstk
Presonic
[Avatar]

Joined: 11/11/2010 03:14:29
Messages: 121
Offline

Ok I have been using the SSL native plugs for several years now but I just recently noticed something with the G compressor. All the functions seem to work correctly but the ratio seems to be backwards to the GUI. When I hit the 2:1 ratio I get really hard and super heavy compression. When I go to 4:1 well....it acts like 4:1 should. Then if I go to 10:1 it just hits the compressor nice and easy as if it were a 2:1 compression.

Well if any one is using the Waves SSL G comp native in S1 Pro give it a try and let me know if you see the same thing. Here are my specs.

OSX 10.6.5
S1 Pro 1.6.4
Waves SSL Native V.7

Macpro 2.66 Quad
12Gig Ram
Lots of HDD's
FS26X26
DigimaxFS
DigimaxLT

Etc....
http://www.allmusic.com/artist/travis-knight-p94613/credits
Motoko
Baconator
[Avatar]

Joined: 25/04/2009 08:29:34
Messages: 8086
Location: Amersfoort, The Netherlands
Offline

Are you talking about the compressor on the G channel? Sounds like it should to me, but I'm on V8.
Mac OS X 10.9.3: iMac 21,5" - Core i3 - 8GB Ram
Mac OS X 10.9.3: MacBook Air 13" - Core i5 - 4GB Ram

PreSonus FireStudio Mobile || PreSonus AudioBox 44 VSL || Alesis Active M1 MkII || CME XKey || NI Maschine

PreSonus Studio One Pro 2.6 || Pro Tools 10 || Digital Performer 8 || Ableton Live 9 || Maschine v2

SSL Duende Native || Plugin Alliance Transient Designer, Rack Pro, DrumXchanger || Softube Studio & Mix Bundle || ArtsAcoustic CL1 bundle, Reverb, Big Rock || FabFilter Total Bundle || FXPansion All Plugins || NI Komplete 8 || Synapse Audio DUNE || Tone2 ElectraX || Waldorf Largo || Image-Line Drumaxx || D16 Group Total Everything || Novation V-Synth, Basstation, FX Suite || Camel Audio Alchemy

Motoko || 64 Measures Music || YouTube || Mass Overflow || Manta Tracks
[WWW] [MSN]
tomorrowstk
Presonic
[Avatar]

Joined: 11/11/2010 03:14:29
Messages: 121
Offline

Not the comp on the channel strip.. that works fine. Just the buss comp.
http://www.allmusic.com/artist/travis-knight-p94613/credits
Motoko
Baconator
[Avatar]

Joined: 25/04/2009 08:29:34
Messages: 8086
Location: Amersfoort, The Netherlands
Offline

I'll check when I get home, but can't remember any issues.
Mac OS X 10.9.3: iMac 21,5" - Core i3 - 8GB Ram
Mac OS X 10.9.3: MacBook Air 13" - Core i5 - 4GB Ram

PreSonus FireStudio Mobile || PreSonus AudioBox 44 VSL || Alesis Active M1 MkII || CME XKey || NI Maschine

PreSonus Studio One Pro 2.6 || Pro Tools 10 || Digital Performer 8 || Ableton Live 9 || Maschine v2

SSL Duende Native || Plugin Alliance Transient Designer, Rack Pro, DrumXchanger || Softube Studio & Mix Bundle || ArtsAcoustic CL1 bundle, Reverb, Big Rock || FabFilter Total Bundle || FXPansion All Plugins || NI Komplete 8 || Synapse Audio DUNE || Tone2 ElectraX || Waldorf Largo || Image-Line Drumaxx || D16 Group Total Everything || Novation V-Synth, Basstation, FX Suite || Camel Audio Alchemy

Motoko || 64 Measures Music || YouTube || Mass Overflow || Manta Tracks
[WWW] [MSN]
 
Forum Index » Studio One General Discussion
Go to: