image description


Random launch
  Forum Index » AudioBox VSL 44 
Author
Message
daithio
Prenoob

Joined: 24/02/2014 23:40:48
Messages: 2
Offline

Hi,
I've been using AudioBox 44VSL for a few months and it does exactly what I want it to do - 4 mics into 4 channels to Adobe Audition for drama recording and broadcast. However, I have problems launching the VSL. The s/w does not launch every time and I have to keep on trying to get it to launch which it does eventually. It is not set to auto-launch because that never seemed to work. I've reinstalled numerous times. Using Win 7. Would appreciate any suggestions or insights.
Monolithent
Supreme Baconator
[Avatar]
Joined: 28/07/2010 18:47:25
Messages: 13464
Location: Central New Jersey
Offline

It's opening in the system tray, Click the up arrow near the clock. It'll be in there.
http://support.presonus.com

Tallest guy in the Mod Squad with all his hair still on his head.

No I'm not a freaking pilot!! The Air Force won't let me have a suit with a zipper...or sometimes shoestrings.

My advice and suggestions should never be considered advice or suggestions. These are mostly insane ramblings of a poor aircraft mechanic who can, strangely enough, still hear.

StudioLive 16.4.2, AudioBox 1818VSL, AudioBox 44VSL, Faderport, Digimax FS,, M-Audio Firewire 410
--MultiBoot System--
Win Vista 64/XP Pro/7 x86/7 x64 - Mac OSX Snow Leopard/Lion
Gigabyte motherboard--SYBA TI Firewire XIO2200A--i7 2600k Quad Core--16 GB DDR III--Custom 2U Rackmount--4 TB Raid (all internal SATA II)--19" Samsung HDMI LCD on pivoting VESA 1U Mount
Studio One v1 Pro x64
Studio One v1 Artist
Studio One v2 Artist
[Yahoo!]
daithio
Prenoob

Joined: 24/02/2014 23:40:48
Messages: 2
Offline

@Monolithent,
Thanks for the response, but that's not the solution. It's in the system tray but the UI does not open when icon clicked.
I should have made it clearer: VSL is launching and running as a process but the UI (the channels, FAT channel etc interface) does not open. It is as if the Audiobox hardware is not being recognized. The hardware is on and synced but the UI does not open and, consequently, the inputs are not available in my DAW.
 
Forum Index » AudioBox VSL 44
Go to: