image description


FX C PROBLEM
  Forum Index » 32.4.2AI 
Author
Message
stephenc1
Prenoob

Joined: 02/01/2014 07:53:20
Messages: 1
Offline

MY 32AI , FX C DELAY TIME IS NOT RIGHT . HAS ANYBODY HAVING THIS SAME ISSUE.

STEVEN
gadget69
Presonificator
[Avatar]

Joined: 21/09/2010 03:56:19
Messages: 5008
Location: Northern Mn
Offline

Steven, Please take the caps lock of... Its considered yelling...unless of course you mean to..

What do you mean the delay time is not right? You CAN edit it you know...
NOTE: If your having an issue, open a tech support ticket and bring the number here if you want help!
http://support.presonus.com

Tools:
OHCI tool and Latency mon:
http://forums.presonus.com/posts/list/11348.page

We, the few, that have done so much, for so long that now we can do everyything with nothing

dbx forum moderator

Lenova Ideapad Z565
Best connectivity Express card/firewire 2 port (400) that does NOT suggest having the TI chipset. (always worked great)
BYTECC Express card (400/800)07150358281

Asus/AMD processor tower. This setups just works on all firewire devices.

Belkin N450 dual band router, works with SL and Ai mixers
Studiolive 16:4:2
SL Ai24.4.2
ABUSB 1818VSL
Faderport
USB pre interface
Studio one Pro V2
LABsubs

loads of audio, and studio gear, and audiophile sound gear (gearslut)
[Email] [Yahoo!]
tcarnes68
Prenoob

Joined: 30/01/2014 23:47:21
Messages: 1
Offline

Yes, I am having this same problem. Not sure whats going on. Just opened a ticket.
promusic1
Prenoob

Joined: 20/05/2014 23:49:07
Messages: 1
Offline

To me it seems I have the same issues.
According to the manual you can set the delay between fi 30-100 ms to thickening the vocals.
When I set that time I hear clearly a delay that is much longer.

Am I doing something wrong?
 
Forum Index » 32.4.2AI
Go to: