image description


UC 1.7 issue
  Forum Index » Universal Control - Public Beta 
Author
Message
levibrinkerhoff
Prenoob

Joined: 06/11/2012 01:09:32
Messages: 13
Offline

I'm trying to update from 1.6 to 1.7. (I'm on a mac by the way)

I've done it several times, but each time, the information on UC says that I'm still on 1.6. I saw in another thread that it might just be a flaw, and that it's all good as long as the version date says December, 2012. But it says Nov 7, 2012. Am I missing something here?
Schnell Audio
Prenoob
[Avatar]

Joined: 26/10/2011 05:58:52
Messages: 6
Offline

Same issue here
laumann
Presonic
[Avatar]

Joined: 25/11/2012 20:43:32
Messages: 129
Location: Denmark
Offline

I don't use Mac, but if my memory serves me right, there is a thread in these forums, that mentions, that on a Mac (some OS's) you have to completely delete all old UC's before downloading and installing the new. If one didn't do that, the computer would revert to already installed software...

The thread even mentioned, that you have to manually delete som folders - again, I'm on PC, so I can't tell you, which folders, they are talking about.

But good luck from Denmark


From Denmark

>R.I.P.< SL16.4.2>R.I.P.< Never again.
Just swabbed the Soundcraft Si16 for a Yamaha DM1000 with 16ch + 16ch ADAT in/out and upgraded pre's. Sounds FANTASTIC

PA: Dynacord XA5+JBL Subs
Upgradet w. 2xDriverack PA (5-way x-over setup) and Outline digi-amps

Motif XS8 + Nord Electro 2 keys

EZCool (5 fans + liquid cooling) with MSI motherboard, I3, 16Gb ram, VIA firewire, 4Gb ATI videocard, 2 Benq 21,5" monitors, 6Tb HDD in all, Win8Pro(64) and Studio One Professional installed.
HP ProBook 6440b, Win7Pro(64), I5, 8Gb Ram, DeLock FW-card w. TI chipset, 500Gb int. HDD, 1TB ext. HDD and Studio One Producer installed
Behringer FCA1616 (Midas pre's), Fostex 2424LV. Studio sound is Powerworks (Hughes & Kettner) 2.1 system (600 watts in all). It's plenty
Back-up Yamaha 01v


 
Forum Index » Universal Control - Public Beta
Go to: