image description


Studio One 2.6.1 now available!
  Forum Index » Studio One General Discussion 
Author
Message
flanger001
Prenoob
[Avatar]

Joined: 18/03/2011 18:49:21
Messages: 16
Location: Corning, NY
Offline

To be clear, I updated earlier in the thread and posted about it:

I've had no issues with S1 since I updated!
Dave Shaffer
Producer/Engineer/Drummer

Systems: MacBook Pro MD102LL/A, Intel Core i7 3520M, 8GB DDR3, Windows 7 Pro, Intel Core i7 720QM, 8GB DDR3
Software: Studio One 2 Producer, Superior Drummer 2.0, EZDrummer, Guitar Rig 4
Hardware: M-Audio Fast Track Ultra, Roland TD-4S, M-Audio Oxygen 49 v3
[WWW]
daniellyle
Presonic
[Avatar]

Joined: 18/12/2011 21:07:59
Messages: 116
Location: New Hampshire
Offline

Did you guys add support for VST plugins in S1Artist? Under effects I can now access and user Guitar Rig 5 which I could not do before.
CPU Primary
2.6 GHz Intel Core i7
8 GB 1600 MHz DDR3 Intel HD Graphics 4000 512 MB
OS X 10.8.2 (12C3103)

CPU Secondary
2.66 GHz Intel Core i7
4 GB 1067 MHz DDR3
Intel HD Graphics 288 MB
OS X 10.8.2 (12C60)

DAW
Studio One 2.5

INTERFACE
StudioLive 24.4.2
AudioBox 44VSL
Rig Kontrol 3

CONTROL
Faderport
Yamaha KX25
Rig Kontrol 3
[WWW]
cyphersuit
Presonic

Joined: 17/04/2012 18:03:33
Messages: 155
Offline

wdkbeats wrote:Something is wrong with this upadte (PC, Win 7 x64). I use the Slate VCC and now the grouping feature doesn't work. Also, when exporting mixdown the folder with the file doesn't open after export.


has this been confirmed? at least i can not update to this version anymore. getting a "the request failed () error.
omkar
Prenoob
[Avatar]
Joined: 05/08/2010 07:30:52
Messages: 49
Location: Hamburg, Germany
Offline

cyphersuit wrote:
wdkbeats wrote:Something is wrong with this upadte (PC, Win 7 x64). I use the Slate VCC and now the grouping feature doesn't work. Also, when exporting mixdown the folder with the file doesn't open after export.


has this been confirmed? at least i can not update to this version anymore. getting a "the request failed () error.


Did a quick test with channel inserts, bus group, master group and it works as it should be.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition | GA-890GPA-UD3H | 2 x 4GB DDR1333 G.Skill Ripjaws | GeForce 8400 GT | ESI WamiRack 192X | 2x UAD 2 Solo | Focusrite Liquid Mix | SAMSUNG HD501LJ 500 GB SATA-II | Seagate ST3500630AS 500 GB SATA-II | DVDRAM GSA-H10N | Windows 8 Pro 64bit | Samplitude 11 Pro latest | Studio 1 v2 latest
[WWW]
CPhoenix
Presonoid

Joined: 13/03/2011 00:11:38
Messages: 1993
Location: North Jersey
Offline

daniellyle wrote:Did you guys add support for VST plugins in S1Artist? Under effects I can now access and user Guitar Rig 5 which I could not do before.


I believe S1Artist allows you to use just a handful of VSTs... whatever it gives you essentially.
Win 8.1 x64 // i7 3930K (@ 4.2GHz) // Samsung Pro 512GB // 500GB SSD (via Raid 0) // 2TB HD // 32GB RAM // Antec Kuhler 620 // Radeon HD 7870 + Radeon 5450 // MSI X79a GD45 Plus mobo// TI chipset Firewire card

DAW(s): Studio One v2.6 // Maschine Studio // Reason 7 via Rewire
Plugs: UAD 2 Quad, Softube CL 1b, Klanghelm, Toneboosters, Soundtoys, Slate VTM, Kramer Tape
Instr.: Addictive Drums, Gladiator2, Sylenth, AAS Bundle, K9U, IK Total Studio 3, Cinesamples, RealGuitar/Strat/LPC, Trilian

RME UCX // AKG c214 // SM57 + Cloudlifter CL1 // JBL LSR 4328p // FMR RNLA // Korg Kaossilator Pro // Novation 61 SL MKii // Korg MicroKey 25 // Presonus Faderport // Contour Designs Shuttle Pro

Next up: Motif XS rack
[WWW]
bluesilence
Prenoob
[Avatar]
Joined: 28/07/2010 20:32:19
Messages: 60
Offline

I also have serious problem with slate digital VCC (but no problem with Virtual Tape Machine). I have glitch and graphic problems and the plug in note reactive, sometimes i have to click 4-5 times a button to make it active or it can be active but not refreshing the GUI That's a serious problem because i use VCC a lot! (on all my tracks)
soupiraille
Prenoob
[Avatar]

Joined: 06/09/2012 09:08:32
Messages: 23
Offline

It might be worth to open a support ticket at Slate Sigital -- they answer and react super fast -- I have an issue too since 2.6.0 but with VBC and only the VST 3 version, VST 2 is fine. When I open VBC (single comps or the rack) all buttons are disabled.
I made a video here: http://youtu.be/1nUHeGBrc7g

For my issue they said Slate's team said it'll be resolves in the next VBC release.

Try to hit 'em.
Intel i7 3770K @ 4.7 GHz
Asus P8Z77-V PRO
8 GB RAM
Samsung 830 SSD

Studio One Pro 2.6.1
Windows 7 SP1 64 bits
wdkbeats
Prenoob
[Avatar]

Joined: 26/01/2012 11:34:05
Messages: 32
Location: Warsaw, Poland
Offline

Issues with Slate Digital plugins in S1 2.6.1 have been confirmed, they are working on it.
Studio One v2 Pro, Cubase 5, Wavelab 6, Reaper 4, Pro Tools 10, Softube, Sonnox, Slate Digital, Waves, SoundToys, Exponential Audio, Camel Audio, Native Instruments, Arturia, IK Mutimedia & lots of other plugins and VSTi's.
Zirrex
Presonic
[Avatar]

Joined: 04/11/2013 02:26:42
Messages: 136
Location: Russia, Moscow
Offline

My S1 2.6.1 (x64), Windows 7 (x64) is now Always On Top. How can I fix it?
Trance & Chillout Music: https://soundcloud.com/zirrex/sets

Score & cinematic Music: https://soundcloud.com/cegproduction/sets
[WWW]
 
Forum Index » Studio One General Discussion
Go to: