image description


Can't get channel 2 on my D8 to work?
  Forum Index » DigiMax Series 
Author
Message
sevenisthenumber
Prenoob
[Avatar]

Joined: 24/02/2012 05:24:58
Messages: 17
Offline

No matter what I do I can't get Channel 2 (ADAT 2) to work on my D8. I have the D8 connected to an 1818VSL by optic cable and a BNC to the 1818 from the D8. The channel passes audio but it is a digitized mess with weird flanging noises, static and overtones. All the other channels work great as well as the other 1818 channels... Any advice? Using Logic Pro 9.
lostinsound
Presonic
[Avatar]

Joined: 12/09/2010 02:49:03
Messages: 413
Location: Birmingham, AL
Offline

Sounds like a defective unit. This may sound obvious, but have you tried multiple cables/snakes and microphones?
Andrew Henderson
www.getlostinsound.com
---
LIVE: StudioLive 24.4.2, MacBook Pro, 2.4 GHz Core2Duo, 6GB DDR2, OS 10.8.2, Studio One Pro 2.5, UC 1.7, SL Remote 1.3
---
STUDIO/LIVE RECORDING: Mac Mini, 2.3 GHz i5, 8GB DDR3, OS 10.8.2, Studio One Pro 2.5, RME Fireface UFX, 3 x Presonus Digimax FS
[WWW]
wderonette
Prenoob

Joined: 03/04/2012 17:26:40
Messages: 1
Offline

since i bought my brand new Digimax D8 only channel 1 and 2 work. any one have any ideas what to do? does that has to do with set up?
sevenisthenumber
Prenoob
[Avatar]

Joined: 24/02/2012 05:24:58
Messages: 17
Offline

Mine was a defective unit. I sent it back.
mjkeys1
Prenoob

Joined: 10/04/2012 19:36:22
Messages: 1
Offline

I'm curious how you were able to send your unit back? I've sent in an online support ticket and have never heard back. I also was on hold for 2.5 hours yesterday, and 2 hours today...and no one picked up their phone support. Very frustrating...
sevenisthenumber
Prenoob
[Avatar]

Joined: 24/02/2012 05:24:58
Messages: 17
Offline

Sweetwater took it right back and sent a new one.
 
Forum Index » DigiMax Series
Go to: