image description


solo button (with headphones)
  Forum Index » 24.4.2 
Author
Message
wadesweatt
Prenoob

Joined: 28/07/2011 08:58:15
Messages: 2
Offline

Hi all-

So, I'm using headphones on my Studiolive 24 and pressing the solo button for a single channel. However, I still hear the full mix no matter what I do with the solo button.

Is there some kind of setting I'm supposed to set up to make it work?

Thanks,

Wade
PvG
Presonic
[Avatar]

Joined: 15/03/2011 22:36:23
Messages: 236
Location: The Netherlands, Rijen
Offline

Did you de-select the main button in the phones/monitor section on the board?
Furthermore, select the solo button in the phones/monitor section, set the cue level and select PFL if you like (and of course select the solo button of the channel you like to monitor).
www.plugingeluid.nl
If you can't do it like you should, you should do it like you can...

Amps: Stage Accompany 5x SA1600 + 2x SSA100, 3x Behringer DCX2496 processor,
Speakers: Stage Accompany 4x SA4528 (double 15" sub), 4x SA4537 (15" + 1" top), 2x SA4522 (12" + 1" top), 4x JBL SRX712M.
Mixer: Presonus SL24 + MacBook Pro + analog multi with 108p Harting,
Mics: Shure drumkit, SM58's, SM57's, AKG DMS70 wireless + some others.
Everything flight-cased in SA-blue cases. Heavy stuff...
[WWW]
wadesweatt
Prenoob

Joined: 28/07/2011 08:58:15
Messages: 2
Offline

ok, I may not have used the cue volume. Maybe I don't understand it's purpose.

My basic steps to try and make it work were:

1. solo a channel
2. deselect 'main' in headphone section
3. select 'solo' in headphone section
4. adjust 'phones' level

So where is Cue in the signal chain? Does the solo buss get sent to the cue and then to the phone output?

In other words:

solochannel(s)>solobuss>cue>phones

Probably wrong signal flow... just guessing.

Thanks for the help!

Wade
 
Forum Index » 24.4.2
Go to: