image description


Help! No Audio Output! No Imput Record!
  Forum Index » Studio One Forum Community Support 
Author
Message
PxOxExT
Prenoob
[Avatar]

Joined: 12/08/2010 19:46:35
Messages: 8
Offline

Hello,

I'm really getting fustrated with S-1 right now! I woke up ready to get to work on some tunes and NOTHING!

I have been using S-1 for a week or so with out any problems, until now.

I hit play on my controller and it activates the play button in S-1 I can also jump through the markers with out any problems but it does not play or move the time line! I tried to play some audio loops and again nothing. I can arm tracks for recording but no sound regardless of the gain! No imput level. No main input/output levels. Also when I strike a drum pad the track midi imput level jumps, again no sound. It just does not makes sense to me.

Could it be my AudioBox USB?

On another note I was reading up on converting MP3 to WAV files due to the fact that I could not do this as I was normally used to "Drag n' Drop" as with Protools and Ableton (found that funny with S-1s great other drag n drop functions). In my readings on this forum I found someone with some what the same problem. The advice givin to him was to re-install S-1. I decided to use a simple MP3 to WAV converter in order to avoid the whole re-install of S-1.

Could it be the installation?

Any help would be great,
Poet.
I'm a Poet, not a producer!

Win 7 Home Premium
Intel, Core, i7-2600k CPU @ 3.40 GHz
8.00 GB (RAM) 64 bit
8 cores

Studio One-2-Pro
AudioBoxUSB 2x2
Yamaha Hs10w+ Hs 50m L+R
FaderPort, Axiom 25 Gen2
Mics-AudioTechnica 2020
-AKG M5
PxOxExT
Prenoob
[Avatar]

Joined: 12/08/2010 19:46:35
Messages: 8
Offline

Ok, I figured it out! Well not sure who, what, wow or why, but i do know that when I restarted my PC for the 5th time all is well! I have been trying all morning then decided to go get a coffee.Upon my return my S-1 is working fine! (Maybe it just needed coffee?)Sweet! But for how long? Hahaha....

Once I figure out how to delete this post I shall. In the mean time if this makes sense to anyone please let me know,
Poet.
I'm a Poet, not a producer!

Win 7 Home Premium
Intel, Core, i7-2600k CPU @ 3.40 GHz
8.00 GB (RAM) 64 bit
8 cores

Studio One-2-Pro
AudioBoxUSB 2x2
Yamaha Hs10w+ Hs 50m L+R
FaderPort, Axiom 25 Gen2
Mics-AudioTechnica 2020
-AKG M5
jlbmusic
Prenoob

Joined: 04/09/2010 06:37:02
Messages: 2
Offline

I am having the same problem except i am getting nothing right off the back. No sound and not timeline movement. This is frustrating.
 
Forum Index » Studio One Forum Community Support
Go to: