image description


Trouble activating S1V2
  Forum Index » Studio One General Discussion 
Author
Message
Rickshapiro
Prenoob

Joined: 20/05/2011 20:42:03
Messages: 60
Offline

Anyone have trouble activating S1V2? I'm getting a "Failed to connect to the server". I definitely have connectivity? Any thoughts?

Thank you,

Rick
kleven1111
Prenoob

Joined: 18/10/2011 17:05:43
Messages: 5
Offline

Same problem for me and I know the connection is good. In fact, it's now downloading soundsets.
Rickshapiro
Prenoob

Joined: 20/05/2011 20:42:03
Messages: 60
Offline

I guess it is good to know I'm not the only one. Not sure what the problem is.

Rick
trevorst
Presonic

Joined: 08/01/2011 02:25:17
Messages: 259
Location: Seattle
Offline

Having the same problem so I guess the server is down. To be expected with such a load...
AMD Quad 2.4 Ghz, 8Gig Ram, Win7 64, Focusrite Scarlettt 8i6, Studio 1 Pro
,Akai MPK61, MPC Studio, Omnisphere, Steven Slate Drums etc.....

kleven1111
Prenoob

Joined: 18/10/2011 17:05:43
Messages: 5
Offline

So Perhaps someone from Presonus can enlighten us????
henryklein
Presonic

Joined: 29/07/2010 09:54:51
Messages: 443
Offline

Same problem over here in Germany. Purchased the Software but dont get it registered, neither on nor offline.

A strage thing: I can NOT copy/paste the keys from email/presonus account/S1V2 to the given fields. right mouse click shows paste but doesnt paste anything. thats sucking! (on a MBP17 I7 uptodate)

Henry
+++++++++++++++++++++++++
hardware: mbp 17 i7 quad 8gig 7200rpm, SL1642, Firestudio Tube
software: osx 10.6.8, S1v2, steinberg hypersonic2, steinberg groove agent 3, ozone
illumin
Presonic
[Avatar]

Joined: 19/03/2011 21:53:35
Messages: 547
Location: Long Beach, CA
Offline

had the same issue. just do the offline activation....it works
MAC: MBP i7 (quad) 2.0 Lion (early 2011)
Audio: Focusrite Saffire Pro 40 | TonePortUX2 | MBox2 Mini

Soft: S1v2.6.2 | Cubase 6.5 | Live 8 | various plugs
Hard: M-Audio Axiom 61 (1st gen) & O2 & Mini32

Toys: ESP LTD EC-1000 | Schecter Tempest Custom | Gibson LP Studio | Epiphone MIC LP & T+ | Blackstar Ht-5R & HTV112 | Vox VT20+ | Dean Custom Zone Green Bass | Yamaha P95 | NI Maschine mk2 | Waldorf Pulse 2
Jips123
Prenoob

Joined: 18/10/2011 18:43:30
Messages: 7
Offline

Same problem here in the Netherlands.
grame99
Prenoob

Joined: 28/09/2011 12:11:17
Messages: 20
Offline

Me too - in UK. Not good.
grame99
Prenoob

Joined: 28/09/2011 12:11:17
Messages: 20
Offline

Fixed. And 2.01. That was fast.
replay707
Presonic
[Avatar]

Joined: 13/09/2011 18:18:24
Messages: 100
Location: Arizona
Offline

Folks, I had the same problem trying to activate Studio One Pro 2. Even though it gave me the Unable to Connect To Server error. I logged back into my account and found that I now had the option to download the license file. If that's the case with you just activate V2 using the offline option. I tried about 4 times before I logged into my account -> My software to find the license file available to download. So my advise is to check your My software after you've logged in.

This message was edited 1 time. Last update was at 18/10/2011 20:58:03

Computer: iMac 27" i5 Quad Core 2.66 Ghz with 4Gb of 1067 DDR3 Ram
OS: OSX 10.7.2
Interface: MOTU Ultralite mk3
DAWS: Presonus Studio One 2 Pro v2.02, Pro Tools 9.03, Logic 9.1.5
Avatar by Alex Grey
 
Forum Index » Studio One General Discussion
Go to: